SERVICII

Va propunem o serie de servicii complete care sa va asigure un acces imediat pe aceasta imensa piata de publicitate: design si programare web, realizarea unei identitati vizuale (logo, sigla, antet, etc.), diverse optimizari, gazduire site, administrare si consultanta. Practic, aceste servicii acopera orice nevoie a dumneavoastra pentru o prezenta competitiva pe internet. Dorim ca paginile web create de noi sa va faca cunoscuti in cele mai diverse locuri prin internet, cunoscut ca fiind cea mai ieftina si mai eficienta modalitate de publicitate.
Puteti prezenta oferta dumneavoastra sau vinde produse si servicii pe intreg mapamondul prin intermediul serviciilor oferite de firma noastra: Web design sau redesign al site-ului dumneavoastra deja existent dupa cele mai noi standarde si cele mai exigente cerinte, promovare pe internet prin inscriere in motoare de cautare, publicitate online, optimizare web site, reclama prin servicii profesionale de web promotion pentru a asigura succesul web site-ului dumneavoastra. „Prima impresie” este cea mai importanta. Site-ul dumneavoastra va fi prima impresie pe internet, asigurati-va ca este unul de calitate alegand serviciile noastre.

Incercam sa cream o gama de servicii cat mai diversificate si profesionale, astfel incat sa satisfacem si acoperim o categorie cat mai larga de clienti. Solutii web complete, adaptate nevoilor tale, Web Invent ofera o gama larga de solutii web. Implementam si imbinam cele mai noi si avansate tehnologii pentru a creea un tot unitar, compatibil si functional…XHTML, CSS, JavaScript, XML, Flash, Actionscript, PHP, MySQL, SEO, CMS…

Prospetime, deschidere spre nou, dorinta de afirmare, flexibilitate, seriozitate, ingeniozitate si promptitudine…de la simplicitatea si aerul proaspat oferit de o pagina personala, la paginile business cu structura complexa, portalurile si magazinele eCommerce Shop, comunitate Forum sau Blog, tot ceea ce tu ai nevoie pentru ca existenta ta virtuala sa prinda viata.

Consultanta gratuita pentru toate proiectele incepute cu noi. Inregistrare nume domeniu (.ro ; .com ; .net ; .eu ; .biz ; .org) si hosting la cele mai scazute preturi de pe piata. Web design ( prelucrare date, conceptie design, re-design) Aplicatii web ( formulare interactive, magazin online, etc) Identitate vizuala: logo design, carti de vizita, bannere. Optimizare web, promovare site. Inscriere site in motoare de cautare si directoare web. Suport si mentenanta site-uri web.  În cazul în care aveti deja un site, puteti apela la serviciile noastre de redesign – daca este depasit din punct de vedere grafic sau doriti sa îi schimbati structura – sau de actualizare – în cazul în care doriti doar modificate informatiile prezente pe el.  Toti clientii nostrii beneficiaza de promovarea gratuita a site-ului in pagina de Portofoliu.

Servicii

ro_RORO