TERMENI & CONDIȚII

  • In momentul in care o sa va decideti sa achizitionati oricare dintre produsele sau serviciile oferite de Versus Web Invent, va trebui sa incheiati cu noi un contract care sa reglementeze conditiile furnizarii produsului sau serviciului respectiv.
  • Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest site, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Vizitati aceasta pagina pentru actualizari.
  • Versus Web Invent nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.
  • Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Versus Web Invent pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.
  • Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.
  • Preturile din Oferta sunt strict informative, nu constituie obligatii contractuale si vor fi exprimate la cursul BNR al zilei de facturare!
  • Site-urile construite si administrate de catre noi vor purta in subpagina antetul firmei.

 Newsletter:

Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, modificate şi completate ulterior, Web Invent, în calitate de împuternicit, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori despre o altă persoană, utilizând orice modalitate de comunicare cu Web Invent.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu vor fi comunicate către alți destinatari decât cei menționați mai sus.

Nota:

  • Oferim o luna garantie pentru toate site-urile construite de noi, totodata in perioada de garantie oferim Mentenanta si Administrare gratuita
ro_RORO