Feedback

http://www.webinvent.ro/feedback/

 

Asteptam mesajele voastre, parerile, impresiile si concluziile vizavi de serviciile noastre.

Va Multumim!

webinvent
Author: webinvent

16 Comentarii la 'Feedback'

06/04/2015, 00:13

Am avut o colaborare foarte buna cu Dl. Dani in realizare site-ului.A fost atent la orice detaliu pe care l-am dorit si a avut multa rabdare. De asemenea a raspuns prompt la modificarile pe care le-am cerut si,in final, site-ul a iesit asa cum am dorit.Ii multumesc si ii doresc succes in realizarea obiectivelor sale.Carmen Ambro

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

02/04/2015, 13:41

Ne-am dorit ca site-ul nostru sa fie impecabil atat ca aspect cat si ca structura si informatii. Am realizat acest lucru cu ajutorul Web Invent si am beneficiat de profesionalism si punctualitate, un element esential in orice colaborare. Recomandam Web Invent celor care doresc servicii de calitate.
Manager,
Sandru Ana Corina

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

18/11/2013, 23:47

Am apelat la serviciile lui Dani Boariu la recomandarea unui amic comun.
Durata de constructie a sitului a fost scurta, si ne declaram multumiti de produsul finit. De asemenea recomandam si altor doritori sa apeleze cu incredere la WebInvent.

http://www.infocivic.ro/

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

18/11/2013, 22:08

Pe Dani l-am cunoscut prima oara ca si client al produselor Metabond, ulterior cind am aflat ca este web designer expert, l-am rugat sa imi refaca vechiul site intr-o formula noua cu extensia .ro .

A iesit asa cum imi doream, simplu si usor de folosit pentru ”end useri”. Astfel interactionez mai repede si mai usor cu clientii, prin intermediul formularului de contact, obtin mai multe feed bakuri, rspectiv mai multe comenzi.

Eugen C.
http://www.eco-metabond.ro

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Salut! Sunt Dj Tianko si aveam mare nevoie de un site de promovare simplu, dar elegant si usor de accesat/navigat + gazduire cu un spatiu suficient de generos pentru podcasturile mixurilor mele si restul postarilor despre activitatea mea artistica. Webinvent m-a ajutat enorm , a facut o treaba excelenta in timp record si pentru asta ii multumesc! Thumbs up! http://www.djtianko.ro

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Popa Simion
11/07/2013, 19:43

Multumesc pentru tot, sigla a iesit asa cum am visat-o.
Similubaninat.
Clubul Sportiv NOBLESSE OBLIGE Bucuresti.

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un Comentariu: