Studio si companie infiintate in luna Martie 2010 ca o ambitie si nevoie personala, 15 ani petrecuti in mediul virtual, invatand, asimiland si acumuland bagaj informational, care acum se dovedeste a fi util materializandu-se intr-un tot unitar, productiv, inventiv si creativ pe nume Web Invent Co.

  • De ce nevoie ?! – Nevoia de a face ceea ce sti mai bine, ceea ce iti place…si pentru ca atunci cand ceea ce faci iti si place totul vine de la sine, rezultanta fiind un lucru curat si bine realizat ce te face sa te simti multumit si implinit pentru o treaba bine facuta.
  • De ce ambitie ?! – Cele mai frumoase, longevive si prolifice proiecte s-au nascut din ambitii personale sau orgolii constructive, cred ca nici noi nu am facut rabat de la aceasta regula si fara a incerca sa alunec pe panta moralismului populist cred si sunt convins de faptul ca in viata e bine sa iti urmezi visele, dorintele si ambitiile indiferent unde te vor purta acestea !
Pentru noi imi doresc ca mereu sa putem fii entuziasti, increzatori, creativi si optimisti ca la acel inceput de drum !

Pentru voi, clientii si partenerii nostrii, va dorim sa va impliniti si realizati proiectele virtuale alaturi de noi si in speranta unei colaborari fructuoase, prolifice si de lunga durata va uram un bun venit la Versus Web Invent – Web Design Studio Romania !


 

  •  Statut:

SC. Versus Web Invent S.R.L.

Date Fiscale:

CUI: 26595166

Nr. Reg: J02/161/01.03.2010

Banca: Transilvania

IBAN: RO12BTRL00201202R95715XX

Capital social 200 Ron