Stiri

http://www.webinvent.ro/stiri/

webinvent
Author: webinvent

7 Comentarii la 'Stiri'

webinvent
webinvent
23/01/2013, 18:56

Estimare Program Google Page Rank Update 2013

Update No. 1 2013 – 28 Ianuarie pana pe 6 Februarie

Update No. 2 2013 – 27 Iunie pana pe 7 Iulie

Update No. 3 2013 – 29 Septembrie pana pe 4 Octombrie

Update No. 4 2013 – 24 Decembrie pana pe 29 Decembrie

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

webinvent
webinvent
14/01/2013, 19:26

Atentie! Următoarea actualizare Google Pagerank in Luna Februarie 2013!

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

webinvent
webinvent
09/10/2012, 14:21

In sfarsit rasuflam usurati dupa „tavalugul” actualizarilor de Page Rank google, aceasta ultime actualizare a venit cu cateva modificari esentiale in algoritmul calcularii PR-ului, astfel incat multe site-uri importante s-au trezit peste noapte „dezbracate” de PR-uri destul de consistente, 3 sau 4 pe 0, noi…noi am pasit mai departe spre o noua actualizare cu fruntea sus, de la PR 3 la…3, in conditiile date consideram ca fiind o performanta ce momentan ne multumeste!

Ce ne multumeste la fel de mult e faptul ca site-urile din portofoliu nu au suferit modificari abrupte de PR in sens negativ, majoritatea si-au pastrat pozitia sau au avansat cate o treapta, ceea ce nu e rau deloc…!

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

webinvent
webinvent
24/09/2012, 14:58

Wta.ro pe butuci?!

Acum circa doua saptamani, pica WTA.ro, le cadea serverul…oricum asta nu era ceva nou la ei. Am observat cu totii asta dupa ce ne disparea sigla WTA de pe paginile site-ului nostru. In locul ei aparea un chenar cu o eroare de cod… (mai multe litere aruncate in acel patrat)…
Trec cateva ore si nimeni nu ia masuri. Mai trec inca 24 ore si deja banuiam ca ceva nu e inregula cu WTA…Nici dupa trei zile WTA.ro nu a depus niciun efort sa remedieze problema.

Astfel am constientizat ca WTA.ro si-a pus lacatul pe usa si a disparut fara nici o urma, nici macar adio nu si-a luat…
Asadar daca doresti contorizarea site-ului / blogului absolut gratuit, uita de WTA.ro pentru ca mai sunt si alte sisteme de contorizare chiar foarte bune…

gtop.ro, wtstats.com, wtrafic.com, t5.ro, NStats.comar fi o alegere care ar putea face usor uitata disparitia WTA.ro de pe piata, totusi eu astept o revenire in forta a ceea ce a fost candva WTA, dar poate sunt eu nostalgic, regret doar statisticile celor cativa ani duse pe apa sambetei odata cu sucombarea lui.

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

webinvent
webinvent
12/09/2012, 16:43

Urmatoarele 2 actualizari majore de pagerank google vor avea loc in perioada:

30 Septembrie – 2 Octombrie 2012
31 Decembrie 2012 – 2 Ianurie 2013

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

webinvent
webinvent
10/09/2012, 16:58

Toamna 2012 vine cu noutati de la Google

Septembrie vine cu cateva modificari importante in algoritmul de indexare a site-urilor…

1. Săptămâna 03 – 10 Septembrie, algoritmul Penguin de la Google face modificări în SERP. Conform informaţiilor, 60% din rezultatele căutărilor pe Google se vor modifica în urma noii actualizări.

Cel mai probabil, Penguinul taie şi spânzură site-urile care folosesc tehnici de black hat seo şi care sunt înscrise prin directoare web şi totodată, site-urile de calitatele şi optimizate corect le dă un impuls pozitiv în SERP.

2. Sfârşitul lunii când se face un nou update de pagerank. Conform informaţiilor, între 30 septembrie şi 02 octombrie, Google va actualiza pagerank-ul site-urilor.

3. Trecem la Alexa (agregator de siteuri ce e), care indexează săptămâna în curs, noile linkuri către tine (obţinute prin articole, sidebar sau comentarii). Totodată, se modifică şi binecunoscutul trafic Alexa, care îţi arată poziţia globală în funcţie de trafic. Binenţeles, nu toate site-urile au fost actualizate, deoarece durează aproximativ o săptămână până se actualizează toată baza lor de date.

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

webinvent
webinvent
10/09/2012, 16:57

Din luna Septembrie 2012 este considerat black hat de catre google si in consecinta penalizate urmatoarele actiuni:

1. Dacă ai pe websiteul tău secţiune de “Sponsored Ads”, “Linkuri sponsorizate” sau alte forme de “sponsorizat” Google înţelege că vinzi linkuri, lucru care atrage o penalizare cruntă asupra siteului tău. Nu folosi nicidecum un nume ambiguu precum “Parteneri” pentru că ar intra în aceiaşi categorie în ochii Google-ului.

2. Nu scrie pe forumuri, siteuri de anunţuri sau alte tipuri de genul faptul că vinzi linkuri/articole contra unor sume de bani pentru siteul exemplu.ro. Acest lucru este urmărit îndeaproape de Google. Totodată, nu folosi spamul prin email cum că vinzi linkuri. E deajuns 1-2 raportări la Google cum că faci spam, şi intrii în blacklistul lor iar site-urile afiliate emailului tău devin urmărite.

3. Toate directoarele web sunt considerate ferme de linkuri iar Google nu le mai acceptă sub nici o formă.

4. Tool-barurile de page ranking iti pot aduce totodata o scadare drastica si radicala a page rank-ului site-ului tau.

Vezi: http://www.youtube.com/watch?v=kFcJ7PaLoMw#t=1m29s

Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un Comentariu: