Noutati – Anunturi

http://www.webinvent.ro/noutati-anunturi/

webinvent
Author: webinvent

8 Comentarii la 'Noutati – Anunturi'

webinvent
webinvent
12/12/2013, 15:38

Asa cum a fost specificat la inregistrarea domeniilor .ro pe termen nedeterminat (numite si generic “pe viata”), perioada de valabilitate a unui domeniu .ro poate fi restransa prin Hotararea Guvernului Romaniei.

Se pare ca acest moment se apropie. Astfel, domeniile .ro platite pe viata vor fi supuse unui proces de reinnoire in viitorul apropiat.

Aveti toate detaliile cu privire la proiectul de modificare al regimului domeniilor .ro la urmatoarea adresa:

http://www.mcsi.ro/Transparenta-decizionala/Proiecte-2013

webinvent
webinvent
05/02/2013, 16:31

Datorita faptului ce cele mai mari platforme soft, Microsoft, Android sau iOS si-au retras sau urmeaza sa isi retraga suportul flash si Web Invent se raliaza acestui trend, tehnologia flash urmand a fi inlocuita in viitorul nu foarte indepartat cu mai noul si dinamicul HTML5 in unele aplicatii fiind deja inlocuita cu java sau jQuery.

webinvent
webinvent
02/10/2012, 20:36

Web Invent si pe twitter.

Ca sa fim si noi in tendintele retelelor sociale, de astazi Web Invent fiinteaza si pe twitter, astfel incat asteptam cat mai multi followers pentru @versuswebinvent

Va multumim pentru interesul aratat!

webinvent
webinvent
02/10/2012, 17:54

AnuntOferta in Haine noi

AnuntOferta.ro se reintoarce in aceasta toamna in haine noi, un concept cu totul nou, mai proaspat, mai dinamic, mai usor de folosit…
Din fericire baza de date cu vechii utilizatori a fost recuperata, toti utiliizatorii au acces la cont cu vechile parole (daca cumva parola nu va mai functioneaza recomandam sa aplicati “recuperare parola” si noua parola va ajunge in contul de mail cu care ati inregistrat contul), din pacate anunturile precum si activitatea utilizatorilor pe portal a fost resetata la 0, va asteptam sa va relogati si repostati anunturile intr-o forma noua.

http://www.anuntoferta.ro

webinvent
webinvent
24/09/2012, 17:24

In perioada 24 Septembrie – 01 Octombrie 2012 relocam toate site-urile din portofoliu de pe defunctul wta.ro pe un alt web traffic analyzer.

Momentam testam mai multe astfel de traffic analyzere iar unul dintre ele va deveni ca unealta de lucru default pentru toate site-urile din portofoliul nostru.

Daca wta.ro isi va reveni cu vechea baza de date (ceea ce sincer am foarte multe indoieli) vom reveni la wta.ro!

webinvent
webinvent
10/09/2012, 17:05

Web Invent update de toamna

Datorita ultimelor masuri impuse de google din luna Septembrie 2012 Web Invent isi retrage suportul si promovarea prin directoare web, sectiune partenera separata, link exchange si orice alta forma de promovare dofollow, va multumim pentru intelegere!

Vezi: http://www.webinvent.ro/stiri/

webinvent
webinvent
07/03/2012, 17:37

Si pemtru ca webinvent doreste sa fie mereu in contact direct cu clientii si partenerii sai a fost adaugata si pentru versiunea 3.0 optiunea client suport online, in timp real de tip chat, ba mai mult de atat facilitatea de suport online a fost extinsa si pentru versiunea de blog. Va asteptam sa ne contactati!

webinvent
webinvent
07/03/2012, 17:29

In Luna Martie, la aniversarea a 2 ani de activitate, Web Invent se imbraca in haina noua, un design si un layout complet nou, versiune cu nume de cod 3.0!

Lasa un Comentariu: